Yükleniyor
Bizden Haberler

HEMPEL HEMPAREA 55973 ‘ün tanıtımını yapıyor

Uluslararası boya üretici HEMPEL 60 dakikada kuruyan anti-korozif boyasının tanıtımını yaptı.

Uluslararası boya üretici HEMPEL 60 dakikada kuruyan anti-korozif boyasının tanıtımını yaptı.

İlk kat ve son katı tek katta birleştiren, ağır makine ve prefabrik çelik üreticilerinin üretim hatlarını %50 hızlandırma sözü veriyor.

HEMPAREA 55973 ; C3 seviyesindeki korozif ortamlara uygun tek katlı anti- korozif bir boyadır.

HEMPAREA 55973, pazarda C3 korozyon kategorisinde polyaspartic ve hızlı kuruma teknolojisini bünyesinde bulunduran 20 C§’de (50 % RH) bir saat içerisinde kuruyan tek boya olma özelliğine sahiptir.

HEMPEL GROUP Pazarlama Direktörü Anders Voldsgaard Clausan’e göre HEMPAREA 55973 rüzgar kuleleri üretim hatlarından, vagon üretim hatlarına kadar pek çok üretim hattının hızının artışında yardımcı rol oynayabilir.C3 standartlarında sınıflandırılan anti-korozif boyaların kuruma süreleri özellikle iki veya üç kat boya kullanılan sitemlerde dört ila on iki saat arasında değişmektedir .

Clausen açıklmasında ‘’HEMPAREA kuruma süresini bir saate indirerek üreticilerin büyük ölçüde üretim hattı hızlarının artmasını ve üretim maliyetlerinin düşmesini mümkün kılar.’’dedi.

HEMPAREA 55973 çevreye çok az uçucu oraganik bileşen bırakır,düşük VOC değerine sahiptir. Metale direk olarak manuel sistemde ve ya sprey ekipmanlarıyla uygulanabilir.

Clausen : ‘’Bizler verimliliği ve üretim hızlarını geliştirmek isteyen herkese HEMPAREA’nın faydalı olacağı inancındayız. diyor.

Örneğin altı saatte kuruyan bir boya sistemi kullanan rüzgar kulesi üreticisini düşünelim, kulelerin dokunma kurumasına gelmeden önce her bir bölümün üretim hattında en az bir vardiya beklemesi gerekir. Eğer üretici HEMPAREA’ya geçerse bu bekleme süresi bir saatten daha az biz zamana iner ve bu da bir vardiyada altı kez bir çok bölümün tamamlanması anlamına gelir.

Tabiki üretim hatlarındaki bölümlerin kuruması için ısıtılmaya ihtiyaç duyulabilir. Kuruma süresini azaltarak üreticiler, bölüm başına tüketilen enrji miktarını azaltacaklardır.

HEMPAREA 55973 26 Kasım 2012’de resmi olarak dünya genelinde tanıtılmıştır.

www.hempel.com‘dan çevirilmiştir.